Projekat „Fićo i Točka, naši kućni prijatelji“

Iznimno nam je drago da smo učestvovali u projektu „Fićo i Točka, naši kućni prijatelji“ koji je napravljen za unapređivanje brige i njege kućnih ljubimaca. Projekt su pripremili svi učenici od 1. do 4. razreda Područne škole Špičkovina sa učiteljicom Mihaelom Mihovilić iz iste škole i  pedagoginjom OŠ Ksaver Šandor Gjalski iz Zaboka Ružicom Kotarski koji su predstavili na Državnoj smotri projekata iz građanskog odgoja i obrazovanja koja se održala ovu subotu u Zagrebu.

 

 

 

 

 

 

 

 

U okviru projekta učenici su posjetili komunalnog redara, veterinarsku stanicu, izradili su Knjigu kućnih ljubimaca i Brošuru kako se brinuti za kućne ljubimce, proučili zakone i pravilnike vezano za držanje i brigu o kućnim ljubimcima, o pravima djece i sl., obradili probleme napuštenih životinja i zanemarivanja kućnih ljubimaca, kao i plan akcije za rješavanje istih.

Sa veseljem smo se odazvali pozivu da budemo dio ovog divnog projekta gdje je naša volonterka Helena Sečić Pantelić održala edukaciju o radu skloništa, u kojem trenutku životinje dolaze u sklonište, oporavku, socijalizaciji, proceduri udomljavanja, zatim o volontiranju, tko i na koji način može volontirati i važnosti volontiranja. Pozvala je učenike da vole životinje i da budu dobri prema njima i da svi zajedno razvijamo empatiju prema živim bićima.
Dr.sc. Biserka Zidar dr.med.vet. je dodatno objasnila učenicima zašto je važno brinuti o zdravlju životinja, od čišćenja od parazita do cijepljenja, kontroliranja razmnožavanja kućnih ljubimaca, njege i redovne zdravstvene skrbi. Učenici su čuli i savjete kako biti odgovoran i dobar vlasnik.

Scroll to Top
My girlfriend and I were in the bedroom fooling around, when she suggested we try something new. She told me to get on my back and xtubeporn.site she would ride me reverse cowgirl. I was hesitant at first, but she assured me that I would love it. As she got on top of hotxhit.com me, I could feel her huge cock pressing against my ass. I could tell she was excited, so I decided to give it a try. As bestsexporn.site she started to ride me, I could feel her cock slipping in and out of my ass. It felt amazing, and before I knew it, I sexxweb.com was cumming all over my chest. My girlfriend was also getting close, so she pulled out and came all over my face. I loved it, and xorchid.com we have since done it many times.