Posjet OŠ Ksaver Šandor Gjalski iz Zaboka

30.04.2022. sklonište su posjetili učenici i učiteljice iz OŠ Ksaver Šandor Gjalski iz Zaboka. Ovim putem od srca zahvaljujem na posjeti, interesu i prekrasno provedenom zajedničkom druženju. Nema puno trenutaka koji ostanu zauvijek u sjećanju. Meni je svakako taj dan bio poseban i uvijek ću ga pamtiti. Dragi moji, primite od mene puno 😘😘😘😘😘😘 i do sljedećeg susreta🙋 Djelatnici skloništa zahvaljuju se učenicima i profesorima na posjeti. Također zahvaljujemo našoj volonterki Heleni na prekrasno odrađenom predstavljanju skolišta.
U nastavku prenosim u cijelosti prekrasnu objavu sa službene stranice navedene škole :
2022-05-05 11:31:34
POSJET SKLONIŠTU LUČ ZAGORJA
Nakon provođenja akcije prikupljanja donacija (hrane, ogrlica, dekica i ostalih potrepština) za „no kill” sklonište životinja Luč Zagorja iz Marije Bistrice, stigao je red i na naš posjet. Prošle su subote, 30.4.2022., učenici šestih razreda: Jakov Turjak, Ema Budjak, Barbara Canjuga, Jana Vrdoljak, Jana Sinković i Lara Ivanek s učiteljicama Claudiom Pukšić-Hellenbach i Jelenom Lisak Šturlan imali priliku vidjeti mnogo napuštenih mačaka i pasa. Na žalost, u svom životu je nemali broj tih životinja bio zlostavljan, zanemarivan i gladan.
Gospođa Helena Sečić, aktivna volonterka skloništa, nas je gostoljubivo dočekala i provela kroz prostore za pse i mačke. Detaljno i strpljivo nam je objasnila cijelu proceduru: od dolaska životinje u sklonište, kako se životinja zbrinjava, kako se rehabilitira i socijalizira, te koja je procedura prilikom udomljavanja. Uz zaposlenike skloništa, koji svakodnevno brinu o životinjama, odgovorila nam je na sva postavljena pitanja. Učenike su najviše razveselili zaigrani štenci. Nakon razgledavanja, maženja i hranjenja životinja, na opće veselje svih sudionika, imali smo priliku prošetati nekoliko pasa u obližnjoj šumi.
Cilj ovog posjeta je bio potaknuti djecu, njihove roditelje, djedove i bake na volontiranje u skloništu Luč Zagorja i podizanje razine svijesti o mogućnostima udomljavanja napuštenih životinja.
Posjet je bio prepun emocija i veselja. Prekrasno i novo iskustvo. Na odlasku je bilo teško rastati se od tužnih „njuškica” koje traže svoje nove vlasnike.
Dođite u Luč Zagorja, volontirajte, dajte ljubav napuštenim i tužnim životinjama, možda Vas baš tamo čeka Vaš novi ljubimac!
 
 
 

 

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Scroll to Top
My girlfriend and I were in the bedroom fooling around, when she suggested we try something new. She told me to get on my back and xtubeporn.site she would ride me reverse cowgirl. I was hesitant at first, but she assured me that I would love it. As she got on top of hotxhit.com me, I could feel her huge cock pressing against my ass. I could tell she was excited, so I decided to give it a try. As bestsexporn.site she started to ride me, I could feel her cock slipping in and out of my ass. It felt amazing, and before I knew it, I sexxweb.com was cumming all over my chest. My girlfriend was also getting close, so she pulled out and came all over my face. I loved it, and xorchid.com we have since done it many times.