Dan otvorenih vrata 2019.

Dana 29.rujna 2019. godine naše Sklonište organiziralo je Dan otvorenih vrata. Ugodno smo iznenađeni odazivom posjetitelja te posjeti naših udomljenih životinjica koji nas se s veseljem sjećaju.

Ovakvih dana će zasigurno biti još, pratite nas i dalje kako bi bili na vrijeme obaviješteni i ne zaobišli nas!

Posjetitelji su se mogli družiti s psima, prošetati ih i urediti na njihovo zadovoljstvo. Također soba s mačkama je izazvala poseban interes posjetitelja.

Zahvaljujemo se na svim donacijama, volonterima i gđi. Gordani na dosadašnjoj pomoći i donacijama. S veseljem ćemo nastaviti daljnju suradnju.

Posjet osnovnoškolaca iz Marije Bistrice

Razigrane stanare skloništa posjetili su učenici nižih razreda Osnovne škole Marija Bistrica i Područne škole Laz. Zahvaljujemo na ugodnom druženju i donaciji hrane za naše četveronožne prijatelje.

Učenici srednje škole Zabok u posjetu skloništu

Učenici srednje škole Zabok bili su u posjetu našem skloništu, upoznali se sa našim djelatnicima te naravno i našim šapicama. Sklonište Luč Zagorja im se uveliko zahvaljuje na donaciji.

„Prijatelji životinja“ i sklonište Luč Zagorja

U Tiskovoj akciji pod nazivom „Prijatelji životinja“ i sklonište Luč Zagorja je bilo uvršteno u ovaj prekrasan događaj. Hvala Tisku i svim dobrim ljudima koji su pomogli, sakupljali i donirali, hvala na 1000 kg hrane, naši četveronožni prijatelji su vam zahvalni do nebaDruženje ljubimaca s gostima Stare Pošte


Zahvaljujemo svim ljubiteljima životinja na pomoći i sudjelovanju u akciji "UDOMI ME"


Prikupljene donacije

Zahvaljujemo svim ljudima dobra srca koji su donacijom pomogli skloništu "Luč Zagorja"

 

 


Donacije za zagorsko sklonište za pse

Možete donirati: suhu hranu, konzerve, plahte, rabljene deke, ručnike, uzice, ogrlice koje ne koristite, ampule te šampone za buhe.

 


Volonteri

Razmislite i javite se ako želite postati volonter. Možete pomoći u hranjenju životinja, kupanju, čišćenju bokseva, te kroz igru i šetnju doprinjeti socijalizaciji pasa kako bi postali što bolji ljubimci svojim budućim vlasnicima. Željno vas iščekujemo...!

 

 


Ukoliko želite pomoći nezbrinutim životinjama na bilo koji način, možete nam se obratiti na našu mail adresu: luczagorja@gmail.com

Svaka pomoć je od velike važnosti za naše životinje.